Angajații unei bănci din Sibiu, evacuați după ce în fața sediului a fost găsit un geamantan suspect

Publicat: 27 11. 2015, 13:07

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Sibiu, Luciana Balteș, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că geamantanul suspect din fața unității bancare de pe Bulevardul Mihai Viteazul a fost ridicat de către o echipă pirotehnică a SRI.

Ea a afirmat că geamantanul a fost scos în afara orașului, fiind dus într-un poligon, și urmează a se stabili ce conține.

„Din punctul nostru de vedere, misiunea a fost încheiată, cercetările urmând a se face de către specialiștii SRI”, a spus Balteș.

Angajații unității bancare și-au reluat lucrul, iar traficul a fost redeschis în zonă.

Angajații unei bănci din municipiul Sibiu au fost evacuați, vineri, după ce în fața unității a fost semnalată prezența unui geamantan suspect.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, Bianca Săbău, declara, că a fost semnalată prezența unui colet suspect pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Sibiu, la fața locului deplasându-se mai multe autospeciale de pompieri, SMURD, polițiști și reprezentanți SRI, pentru a lua măsurile care se impun.

Surse oficiale afirmau că pe numărul de urgență 112 s-a anunțat, de către un angajat al unei bănci din municipiu, că în fața sediului este un geamantan suspect.

Angajații unității bancare au fost evacuați, iar traficul în zonă a fost restricționat.