ANM: avertizare cu cod galben pentru temperaturi scăzute și ploi în toată țara

Publicat: 15 02. 2012, 10:23
Actualizat: 23 05. 2012, 21:11
Administrația Națională de Meterorologie a anunțat cod galben de miercuri până vineri, când vremea se va răci accentuat în toată țara, începând cu regiunile vestice, astfel încât temperatura aerului va avea cu aproximativ opt-zece grade mai puțin față de valorile normale.

Administrația Națională de Meterorologie a anunțat cod galben de miercuri până vineri, când vremea se va răci accentuat în toată țara, începând cu regiunile vestice, astfel încât temperatura aerului va avea cu aproximativ opt-zece grade mai puțin față de valorile normale pentru această perioadă.

Vântul va prezenta intensificări în toate regiunile, mai ales în zilele de miercuri și vineri, cu viteze de până la 60-65 kilometri pe oră și la munte de 80-100 de kilometri pe oră.

Miercuri și în prima parte a zilei de joi, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și cantitățile de apă vor depăși local 25-30 litri pe metru pătrat, la început în Banat, Crișana și Maramureș apoi și în Transilvania, nordul Olteniei, Muntenia și Moldova. În zona de munte, pe arii restrânse, se vor depăși 50 de litri pe metru pătrat.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro

Â