Anunțul PSD înainte de turul doi. Cine i-ar putea lua locul lui Dăncilă / Ce mesaj transmite candidata la președinție

Publicat: 22 11. 2019, 09:28

Șefia PSD nu va fi lăsată moștenire, ci se va acorda prin Congres.

„Să știți că locul de președinte al PSD nu se lasă moștenire. Va fi Congres, vor fi alegeri și sunt convinsă că ai mei colegi și colege vor face cea mai bună alegere.

Nu, nu voi nominaliza pe cineva, un favorit, pentru că eu îmi respect colegii și colegele”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit capital.ro.

Mai mulți analiști și lideri de opinie au vorbit despre nevoia unei schimbări în PSD, inclusiv a liderului, care ar urma să fie unul carismatic, „proaspăt”, să ducă partidul în altă direcție.

Un alt semnal a venit din partea fostului președinte Traian Băsescu: „Eu cred că liderii PSD trebuie să se uite la câte procente au făcut la europarlamentare, pentru că a fost tot listă națională și să se uite câte procente va face doamna Dăncilă duminică și pe urmă să fugă repede acasă să se uite în oglindă, să vadă ce au făcut ei, ce a făcut femeia asta. (…) Ce să-i spună lui Dăncilă? «Noi am scos 20 la sută, dar tu, pentru că ai ajuns la 40, te radem!» (…)

Acum, se pare că vârful de calitate politică în PSD este Viorica Dăncilă, că ceilalți sunt vai mama lor. Dați-mi al doilea lider după Dăncilă!”