Aproximativ 200 de accidente în București, în noaptea de vineri spre sâmbătă – VIDEO

Publicat: 15 02. 2012, 11:57
Actualizat: 01 04. 2012, 23:45
Aproximativ 200 de accidente au avut loc în București, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în special din cauza vitezei neadaptate la condițiile meteo, numărul acestora fiind peste dublu față de cele înregistrate într-o zi obișnuită.

Aproximativ 200 de accidente au avut loc în București, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în special din cauza vitezei neadaptate la condițiile meteo, numărul acestora fiind peste dublu față de cele înregistrate într-o zi obișnuită. Surse din Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei au declarat că majoritatea accidentelor au fost cauzate de viteza neadaptată la condițiile de drum alunecos.

Pentru a face față numărului mare de șoferi care solicitau constatări ce trebuiau făcute, polițiștii care trebuiau să iasă din tură la ora 23.00 au rămas la lucru încă patru ore și au lucrat alături de colegii lor din tura următoare. Poliția Rutieră a decis ca sâmbătă să suplimenteze numărul polițiștilor de la secțiile unde se eliberează constatări și dovezi pentru accidente ușoare.

Autoritățile locale din toate sectoarele Capitalei au scos, vineri seară, utilajele în stradă pentru curățarea arterelor de zăpadă și împrăștirea soluțiilor antiîngheț.