Atenție la țepe! Vindea lichid de parbriz drept alcool sanitar!

Publicat: 16 03. 2020, 10:06
Actualizat: 16 03. 2020, 10:17

Din Moldova vine exemplul zilei de escrocherie maximă. Un magazin din orașul Buhuși vindea lichid de parbriz drept alcool sanitar! Un client a fost țepuit în felul acesta. Bărbatul a avut un șoc atunci când a descoperit ce a cumpărat – lichid de parbriz în loc de spirt medicinal!

Produsul era aproape identic cu originalul, informează Antena 3. Și lichidul de parbriz avea tot culoarea albastră, specifică alcoolului sanitar vândut în comerț, iar pe sticlă era chiar și o etichetă pe care se specifica faptul că este spirt medicinal.

Acasă, clientul țepuit a descoperit că, de fapt, exista și o a doua etichetă, ascunsă sub cea vizibilă, pe care era trecut adevăratul conținut, lichid pentru curățarea parbrizelor autoturismelor.

Pe fondul pandemiei de coronavirus, declarată de Organizația Mondială a Sănătății, România a luat o serie de măsuri preventive, inclusiv decretarea Stării de urgență la nivel național.

Pe de altă parte, speriați de pericolul pe care-l reprezintă virusul Covid-19, românii au dat năvală la raioanele de produse igienico-sanitare, spirtul medicinal fiind printre cele mai „vânate” articole.