AVERTIZARE MAE: Cod portocaliu de ploi, vânt și polei în Bulgaria Ce trebuie să faci dacă mergi la bulgari cu mașina

AVERTIZARE MAE: Cod portocaliu de ploi, vânt și polei în Bulgaria Ce trebuie să faci dacă mergi la bulgari cu mașina
MAE recomandă românilor care se deplasează în Bulgara să-și echipeze autoturismele corespunzător, menționând că Institutul Național bulgar de Meteorologie și Hidrologie a instituit pentru 25 octombrie 2014 cod portocaliu pentru ploi abundente, vânt puternic, zăpadă și polei.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii care se deplasează pe teritoriul Bulgariei asupra faptului că Institutul Național bulgar de Meteorologie și Hidrologie a instituit pentru ziua de 25 octombrie 2014 cod portocaliu pentru ploi abundente, vânt puternic, zăpadă și polei pe majoritatea teritoriului țării și cod galben pentru vânt puternic, zăpadă și polei în regiunile din vestul și nordul țării”, se arată într-un comunicat MAE remis agenției MEDIAFAX.

Ministerul menționează că agenția „Infrastructura rutieră” nu a semnalat probleme deosebite de circulație pe drumurile publice.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să își echipeze autoturismele corespunzător, să consulte site-urile de specialitate și să urmărească site-ul MAE, rubrica „Sfaturi, alerte de călătorie” (http://www.mae.ro/travel-alerts) pentru informații actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate.

Inchide