Bandaj îmbibat cu sânge găsit într-o chiflă, la un restaurant din Gorj: „Mi-e teamă că am luat vreo boală”  

Publicat: 20 08. 2021, 15:53
Bandajul îmbibat cu sânge găsit într-o chiflă / Sursă Foto: Pandurul

Un bărbat din Rovinari, județul Gorj, a găsit un pansament îmbibat cu sânge în chifla din care mânca, la un restaurant din oraș. Bucătarul a recunoscut că își pansase un deget și i-a căzut bandajul în aluat, relateză publicația locală Pandurul. Oficiul pentru Protecția Consumatorului s-a autosesizat în acest caz și a demarat un control.
În momentul în care a mușcat din pâine, bărbatul a simțit că ceva nu este în regulă: în chifla din care mânca era un pansament îmbibat de sânge. S-a dus la reprezentații restaurantului, iar bucătarul a recunoscut că era vina lui.

„Bucătarul a recunoscut că are o rană la degetul inelar și că i-a picat din greșeală pansamentul în aluatul din care a făcut chiflele. La orice restaurant care se respectă știu că bucătarii folosesc mănuși. Aici, nu”, a declarat bărbatul.

Bărbatul se teme acum să nu fi luat vreo boală

Bărbatul spune că se teme acum să nu fi luat vreo boală: „Cel mai mult mă tem să nu fi luat vreo boală care se transmite prin sânge, în momentul în care am mestecat acel pansament îmbibat”.

Bărbatul i-a cerut patroanei să îl trimită pe bucătar să-și facă analize, pentru a afla dacă suferă de vreo boală transmisibilă.

Tânărul a postat imaginea pe o rețea de socializare, iar inspectorii OPC s-au autosesizat, demarând vineri, 20 august, un control la restaurant.