Barak Obama, susținut de George Clooney

Publicat: 15 02. 2012, 14:52
Actualizat: 16 03. 2012, 19:24
Candidatura lui Barak Obama în cursa pentru Casa Albă este susținută de actorul american George Clooney, care va participa, marți seară, la Geneva, la o petrecere de gală rezervată fanilor americani ai vedetei, care doresc să susțină financiar campania lui Obama.

 

Candidatura lui Barak Obama în cursa pentru Casa Albă este susținută de actorul american George Clooney, care va participa, marți seară, la Geneva, la o petrecere de gală rezervată fanilor americani ai vedetei, care doresc să susțină financiar campania lui Obama. Potrivit estimărilor organizatorilor, în cadrul galei s-ar putea strânge peste 900.000 de dolari, suma urmând să fie alocată campaniei democratului Barack Obama.

Astfel, Clooney va trebui să discute cu 170 de cetățeni americani, care au contribuit fiecare cu peste 1.000 de dolari la strângerea de fonduri, reuniți la acest eveniment pentru a asculta discursul său de susținere a lui Obama. În schimbul contribuției financiare, invitații îi vor putea adresa lui Clooney și câteva întrebări.