Bărbat amendat după ce a tăiat porcul în spatele blocului. Vecinii orădeanului au alertat poliția locală

Publicat: 09 12. 2019, 14:10

Poliția locală a fost alertată de mai mulți vecini revoltați de imaginea măcelului, organizat în plină zi, în fața garajelor de la demisolul unui bloc, scrie ebihoreanul.ro.

„Primul apel, pentru că am primit mai multe sesizări, a fost primit la ora 9 și 2 minute. La ora 9 și 15 o echipă de agenți era deja la fața locului unde a surprins mai mulți bărbați în timp ce tranșau un porcu”, a declarat directorul Poliției Locale Oradea, Cristian Beltechi.

Proprietarul animalului sacrificat a fost amendat cu 1.000 de lei. „Au provocat indignarea vecinilor. Trăim la oraș, nu se poate să tai porcul în fața blocului. Sincer, nici n-am mai primit astfel de reclamații până acum”, a declarat Beltechi.

„Am fost la fața locului împreună cu Poliția Locală și am aflat că porcul provine dintr-o curte din Biharia. Trebuia să-l taie acolo în curte, nu să vadă toată lumea cum tranșează porcul în oraș sub geamurile vecinilor. De altfel, oamenii au înțeles că au greșit și au și băgat porcul tăiat în garaj”, a explicat șeful Direcției Sanitar – Veterinare și pentru Siguranța Animalelor Bihor, Remus Moțoc.

Credit foto: ebihoureanul.ro