Bărbat arestat după ce a furat seiful cu bani dintr-o primărie, pe care l-a spart apoi cu toporul

Publicat: 10 03. 2014, 20:43
Actualizat: 14 02. 2019, 11:07

Potrivit cercetărilor desfășurate de către polițiștii băcăuani, bărbatul a luat seiful cu bani din casieria Primăriei Filipești, după ce a reușit să intre în sediul instituției forțând ușa de acces în clădire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ulterior, băcăuanul de 49 de ani s-a dus cu seiful într-o casă nelocuită din aceeași localitate, încercând să-l deschidă cu un cuțit. Pentru că nu a reușit acest lucru, bărbatul s-a reîntors în magazia primăriei, de unde a luat un topor din hidrantul instituției, cu care apoi a spart seiful.

„După ce a luat cei aproximativ 5.000 de lei aflați în seif, bărbatul a intrat prin efracție și într-un magazin din localitate, de unde a sustras și consumat mai multe produse alimentare. În urma cercetărilor desfășurate de polițiști, individul a fost identificat și reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media din cadrul Poliției Județene Bacău, Măriuca Samson.

Prezentat la Parchet, iar apoi la Judecătoria Bacău, bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile, sub acuzația de furt calificat.