Bărbat cercetat după ce a lovit un autoturism parcat în timp ce conducea băut și cu permisul anulat, apoi l-a bătut pe proprietar

Publicat: 29 01. 2014, 18:00
Actualizat: 06 02. 2019, 10:24

Un bărbat de 42 de ani din Deva este cercetat de polițiști, după ce, băut fiind și cu permisul de conducerea anulat, a lovit un autoturism parcat pe trotuar, apoi l-a bătut pe proprietarul acestuia și l-a urmărit într-o curte, amenințându-l cu două cuțite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara, Bogdan Nițu, a declarat, miercuri, că Poliția Deva a fost sesizată despre un scandal provocat de un bărbat pe o stradă din oraș.

„La fața locului s-a deplasat de urgență o echipă operativă care a stabilit că un autoturism parcat a fost tamponat de o mașină condusă de un bărbat de 42 de ani din Deva care avea permisul de conducere anulat. În urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul care a provocat tamponarea l-a lovit cu pumnul în piept pe proprietarul mașinii parcate. Uterior, suspectul a luat din autoturismul pe care l-a condus două cuțite și a intrat în curtea imobilului în care locuia proprietarul mașinii tamponate și soția lui și i-a amenințat”, a mai declarat Nițu.

Potrivit acestuia, suspectul a fost dus la sediul Poliției, unde i s-a întocmit dosar penal pentru violare de domiciliu, amenințare, port ilegal de cuțit, lovire și conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere anulat.