Bărbat dat dispărut, găsit omorât într-un canal. Ar fi fost ucis la comanda iubitei sale

Publicat: 10 01. 2020, 11:42

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor transmis, vineri, scandalul a izbucnit pe fondul unei stări conflictuale mai vechi.

În 4 ianuarie, doi suspecți l-au lovit pe Cordoș Nicolae Vasile cu un sucitor de lemn și cu un levier, iar bărbatul a murit din cauza loviturilor primite. Apoi, suspecții au cumpărat sodă caustică dintr-un magazin din Oradea, au dus trupul bărbatului în satul Berechiu și l-au aruncat într-un canal colector.

Anchetatorii susțin că înainte de a arunca trupul bărbatului, suspecții au aruncat soda caustică pe capul bărbatului, în așa fel încât acesta să aibă fața descompusă și să nu fie recunoscut în cazul în care e găsit.

Apoi, polițiștii din localitatea Girișu de Criș au fost sesizați de către iubita lui Cordoș cu privire la dispariția acestuia.

Femeia și cei doi suspecți au fost reținuți, vineri, pentru 24 de ore, pentru omor, instigare la violență în familie, violență în familie și profanare de cadavre și morminte, urmând să fie prezentați Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă.