Bărbat de 40 de ani, arestat după ce și-a violat fiica minoră timp de 9 ani. Copila le-a spus anchetatorilor că era violată de la 5 ani și că nimeni nu a luat măsuri

Publicat: 15 07. 2017, 17:22
Actualizat: 11 02. 2019, 16:52

Judecătoria Năsăud a emis, sambătă, pe numele unui bărbat de 40 de ani din comuna Dumitra, un mandat de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, după ce acesta a fost acuzat că și-a violat fiica vârsta de 14 ani, în repetate rânduri.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că sesizarea a fost depusă în cursul zilei de vineri, de fiica de 14 ani și de mama acesteia, copila povestindu-le anchetatorilor că este violată încă de la vârsta de cinci ani și că nimeni nu a luat măsuri până ieri.

Bărbatul și-a recunoscut faptele. Conform surselor citate bărbatul și-a violat fiica cea mai mare încă de la vârsta de cinci ani, mama nefiind străină de întâmplările acestea.

Cei doi au împreună patru copii, fetița de 14 ani, violată de tatăl, fiind cea mai mare.

În acest caz s-a autosesizat și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud care a declanșat o anchetă, pentru a stabili dacă copiii vor rămâne în continuare în grija mamei sau vor fi preluați în plasament.