Bărbat mort după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod, apoi a luat foc

Publicat: 23 08. 2013, 10:07
Actualizat: 13 02. 2019, 21:27

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Craiova, a murit, vineri dimineață, după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod și apoi într-un gard, după care a luat foc, accidentul producându-se în județul Gorj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc în comuna gorjeană Plopșoru, în jurul orei 04.00, când bărbatul a pierdut controlul volanului, mașina intrând într-un cap de pod și apoi în gardul unei case de pe marginea drumului. Imediat după impact, autoturismul a luat foc.

Doi localnici au sărit în ajutorul bărbatului după ce au auzit zgomotul produs de impact.

„Era un nor de praf când am ieșit eu la poartă. Mașina începuse să ardă și focul se apropia de picioarele șoferului. El era căzut în afară, prins în centură. Am tăiat centura cu un cuțit și l-am tras complet în afară, ferindu-l de foc”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Marian Bratu, un localnic care a intervenit pentru a-l salva pe șofer.

Bărbatul a sunat la 112 pentru a anunța accidentul, iar la fața locului a sosit o ambulanță, însă echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru salvarea șoferului.