Bărbat suspectat că a violat o fată de șase ani, arestat

Publicat: 10 06. 2013, 21:50
Actualizat: 03 07. 2013, 19:31

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, suspectat că a violat o fată de șase ani într-o casă părăsită din satul hunedorean Homorod, a fost arestat, luni, pentru 29 de zile,  transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Nițu, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut un bărbat în vârstă de 30 ani, din Geoagiu, pentru viol.

„În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că suspectul, aflându-se în vizită la o cunoștință în satul Homorod, județul Hunedoara, a profitat de faptul că fiica unor vecini, o fată în vârstă de șase ani, era nesupravegheată și a întreținut relații sexuale cu aceasta într-un imobil nelocuit, fiind surprins de fratele victimei, un tânăr de 19 ani”, a spus Nițu.

Suspectul a fost prezentat Tribunalului Hunedoara care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru viol.

Familia fetei de șase ani este consiliată de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Hunedoara.