Bărbatul care a intrat cu un pistol airsoft peste casiera unui amanet din Capitală, reținut de polițiști

Publicat: 15 02. 2020, 09:17
Actualizat: 15 02. 2020, 10:51
Incident la Trezoreria Câmpina: Un plutonier major care ieșea din serviciu și-a împușcat colegul în picior

Agresorul de 45 de ani, care a dat buzna peste casiera unui amanet din Piața Iancului, din Capitală, cu un pistol cu bile, a fost reținut de polițiști. Bărbatul este acuzat de tentiativă la tâlhărie calificată.

Bărbatul care a atacat casiera unui amanet din Piața Iancului, când femeia se pregătea să închidă, a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, după ce a fost audiat la Secția 8, scrie Mediafax.

Bărbatul, mascat, a încercat să jefuiască o casă de amanet vineri seara, atacatorul fiind imobilizat de câteva persoane din zonă și predat polițiștilor.

Operatoarea a fost atacată cu o armă în momentul când închidea casa de amanet.

Asupra bărbatului imobilizat a fost găsit un pistol de tip air soft.

Femeia atacată a primit îngrijiri medicale la fața locului, după ca a fost transportată la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost examinată de doctori și apoi externată.

„Doamna a venit conștientă, cooperantă, avea mai multe leziuni minore, dar a plecat din spital imediat ce a fost încheiată examinarea. Doamna a nu a dorit să rămână internată pentru supraveghere și a plecat”, a declarat pentru Gândul purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca, dr. Bogdan Oprița.