Baschetbalist american, găsit plin de sânge pe malul unui râu după ce a fugit din spital. „Este un caz mai puțin obișnuit”

Publicat: 28 08. 2014, 17:19
Actualizat: 02 02. 2019, 11:01

Potrivit președintelui clubului Gaz Metan Mediaș, Ioan Horoba, jucătorul american, Kevin Thomson, semnase contractul cu echipa în urmă cu două zile și urma să facă vizita medicală la Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Este un caz mai puțin obișnuit. Nu am toate datele referitoare la caz pentru că nu sunt în țară, dar cert este că sportivul este acum la spital. A semnat contractul cu noi în urmă cu două zile și urma să facă vizita medicală la Sibiu. Acum nu știu ce se va întâmpla, având în vedere cele petrecute. A fost găsit pe malul râului. Am anunțat și Ambasada SUA despre starea lui, pentru că nu ne-am mai confruntat cu un astfel de caz până acum”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, președintele Gaz Metan Mediaș, Ioan Horoba.

El a precizat că baschetbalistul american s-a simțit rău în timpul antrenamentului de miercuri după-amiază, susținând că aude voci și fiind agitat.

Conform sursei citate, a fost necesară intervenția Poliției, care l-a transportat la Spitalul Municipal Mediaș, dar sportivul a fugit din unitatea medicală, fiind găsit în cursul serii pe malul râului Târnava Mare, plin de sânge.

Președintele clubului Gaz Metan Mediaș a precizat că baschetbalistul american a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, unde se află și în prezent.

Lotul echipei de baschet Gaz Metan s-a reunit la sfârșitul săptămânii trecute la Mediaș în vederea noului sezon, prima parte a pregătirii fiind programată pe plan local.