Bătaie ca în filme într-o sală de fitness din Iași. Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare din cauza unei fete

Publicat: 20 11. 2022, 14:52
Actualizat: 20 11. 2022, 15:08
Bătaie cruntă într-o sală de fitness din Iași/ Sursa FOTO: Facebook

O bătaie cruntă a avut loc într-o sală de fitness din Iași. Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare, din cauza unei fete. Cei doi s-au ales cu dosare penale.

Scandalul ar fi pornit de la o neînțelegere între cei doi, care s-ar fi certat pentru o fată.

Cei doi au fost despărțiți în cele din urmă de zeci de tineri care se aflau în sală la acel moment.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere și postate pe Facebook, dar între timp au fost șterse.

Potrivit reprezentanților sălii de fitness, conflictul a pornit între un cetățean arab și un alt bărbat, care se pare că ar fi un angajat al Serviciului Român de Informații, scrie realitatea.net.

Ce au declarat polițiștii în exclusivitate pentru GÂNDUL

Pe fir au intrat și polițiștii, care în urma unei sesizări primite sâmbătă după-amiază s-au deplasat la fața locului și au stabilit că, în urma unui conflict spontan, cei doi s-au lovit reciproc. Bătăușii s-au ales cu dosare penale pentru lovire și alte violențe.

”În după-amiaza zilei de 19 noiembrie a.c., la o sală de sport (Fitness) din municipiul Iași a fost sesizată o altercație între 2 clienți.

Polițiștii Secției 1 Poliție Iași deplasați la fața locului au stabilit că, în urma unui conflict spontan, cei doi s-au lovit reciproc. Ambele persoane au depus plângere.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind întocmite dosare penale”, au declarat în exclusivitate pentru GÂNDUL reprezentanții IPJ Iași.