Bill Clinton a fost externat

Publicat: 16 02. 2012, 10:09
Actualizat: 17 02. 2012, 13:14
Fostul președinte american, Bill Clinton, în vârstă de 63 de ani, a părăsit, vineri dimineața, spitalul din New York, unde a suferit o intervenție chirurgicală cardiologică, anunță mai multe posturi de televiziune americane, citate de AFP.

Fostul președinte american, Bill Clinton, învârstă de 63 de ani, a părăsit, vineri dimineața, spitalul din NewYork, unde a suferit o intervenție chirurgicală cardiologică,anunță mai multe posturi de televiziune americane, citate deAFP.

Bill Clinton a fost internat joi la spitalul presbiterian alUniversității Columbia din New York, „după ce a resimțit durere înpiept”, potrivit comunicatului emis de un consilier apropiat alfostului președinte, Douglas Band.

Cardiologul său, medicul Allan Schwartz, a declarat în cursulserii că Bill Clinton nu prezenta „semne de criză cardiacă” și căoperația a decurs „fără nicio problemă”.

El a adăugat că pronosticul său este „excelent” și că fostulpreședinte va putea fi externat vineri și își va putea reluaactivitățile începând de luni.

Mediafax