Blaga spune că-și poate atinge obiectivele pe 2010 cu bugetul stabilit

Publicat: 16 02. 2012, 10:04
Actualizat: 27 02. 2012, 00:31
Vasile Blaga, ministrul Administrației și Internelor, a declarat, astăzi, în Comisia pentru Apărare, că instituția este în grafic cu cheltuielile și că el poate să-și atingă obiectivele pe 2010 cu bugetul stabilit.

Vasile Blaga, ministrul Administrației șiInternelor, a declarat, astăzi, în Comisia pentru Apărare,că instituția este în grafic cu cheltuielile și că el poate să-șiatingă obiectivele pe 2010 cu bugetulstabilit.

Blaga a arătat că în ianuarie are resurse săplătească o restanță de anul trecut în valoare de 298 milioane delei, din care 68 de milioane de lei reprezintă prime devacanță.

Ministrul a precizat că toate cheltuielile de transport suntacoperite până în luna iulie, iar în cazul în care va mai fi nevoiede bani va apela la rezervele de stat.

Potrivit lui Vasile Blaga, pensiile în sistem sunt asigurate pe totanul. În ceea ce privește investițiile, acestea sunt asigurate 65%,restul urmând să fie acoperit din fonduri europene.

„Nu stăm rău cu suma totală, avem de recuperat cu dotările. Suntemîn grafic, pot să-mi ating obiectievle în acest an”, a conchisVasile Blaga.

Mediafax