Bruce Willis se retrage din actorie. Familia lui dezvăluie că a fost diagnosticat cu o afecțiune a creierului

Publicat: 30 03. 2022, 23:00
Actualizat: 31 03. 2022, 00:08
Bruce Willis / Sursă Foto: Captură Video - YouTube

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a fost diagnosticat cu o afecțiune a creierului, motiv pentru care acesta va renunța la cariera de actor. Anunțul a fost făcut de membrii familiei sale, care au scris pe rețelele de socializare că actorul suferă de afazie, boală care îi afectează abilitățile cognitive, relatează Daily Mail.

În ultima perioadă, s-a speculat faptul că actorul ar suferi de demență și au fost raportate pierderi de memorie și dificultăți în a zâmbi. Matt Eskandari, care a regizat mai multe filme cu Willis, i-a pus un diagnostic ferm: „Suferă de demenţă”.

„Bruce se confruntă cu unele probleme de sănătate”

Familia acestuia a făcut public faptul că celebrul actor se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care se retrage din cariera „care a însemnat atât de mult pentru el”.

Într-o declarație postată pe rețelele de socializare, familia sa a spus: „Susținătorilor extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am vrut să împărtășim cu voi că iubitul nostru Bruce se confruntă cu unele probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el.

Este o perioadă foarte grea pentru familia noastră și ne exprimăm aprecierea pentru dragostea, compasiunea și susținerea voastră. Vom trece prin această experiență ca o familie puternică și unită. Am vrut să-i includem și pe fani în această poveste fiindcă știm cât de mult înseamnă pentru voi și, de asemenea, cât de mult însemnați voi pentru el”.

Colaboratorii actorului fac declarații tulburătoare despre sănătatea actorului

Câțiva cineaști care colaborează cu celebrul actor susțin că performanța acestuia a fost afectată drastic, motiv pentru care filmările decurg lent și anevoios. Aceștia susțin că Bruce Willis are pierderi de memorie și nu-și poate aminti replicile și că are dificultăți în a zâmbi.

Mai mult decât atât, actorul ar avea probleme locomotorii și nu își poate coordona mișcările corpului, motiv pentru care este în permanență însoțit de un asistent.

Despre pierderile de memorie ale actorului, regizorul iraniano-american Matt Eskandari a notat: „Îl cunosc bine pentru că l-am regizat în mai multe filme în ultimii doi ani. Este o situaţie tristă să vezi o legendă ca Bruce, care se deteriorează chiar în faţa ochilor tăi”.