Bunicul de 84 de ani al fetei care a dispărut de patru zile strigă după ajutor. „O sun mereu, dar Simona nu mai răspunde!”

Publicat: 04 11. 2020, 18:12
Actualizat: 04 11. 2020, 18:52

Bunicul unei fete dispărute din București, Simona Ghinea, în vârstă de 22 de ani, a sesizat Secția 9 de Poliție, luni, 2 noiembrie, după ce a aflat de cadavrul incediat din Ghimpați, Giurgiu.  Fata a fost văzută pentru ultima dată sâmbătă  (31 octombrie 2020).

Simona Ghinea, prietenii o alintau Crenguța, a dispărut fără urmă de la domiciliu. Bunicul acesteia, singura rudă pe care fata o are în viață, spune că nu mai știe nimic de aceasta de sâmbătă.

Simona avea o nouă relație cu un tânăr bucureștean. Ea era cunoscută în cluburile din Centrul Vechi, acolo unde ar fi fost clientă falsă.

Prietenii fetei dispărute s-au mobilizat pe rețelele de socializare că să o găsească pe Simona Ghinea. Bunicul fetei a făcut mărturisiri despre ultima zi când a văzut-o și despre încercările disperate de a o găsi.

Bunicul acesteia este în stare de șoc și spune că fata i-a cerut 20 de lei, sâmbătă, când a dispărut fără urmă din apartamentul din zona Obor. Bătrânul se gândește la ce e mai rău. Acesta a reclamat la Sectia 9 Politie dispariția fetei.

„N-am mai văzut-o de sâmbătă. N-a mai venit acasă și m-am speriat. Am sunat-o pe mobil dar nu răspunde”.

Potrivit anunțului făcut de Poliție, Simona Ghinea este cunoscută cu plecări voluntare, potrivit datelor existente.

„Luni, 02 noiembrie a.c., Secția 9 Poliție a fost sesizată de bunicul unei tinere cu privire la faptul că nepoata sa, Ghinea Simona Elena, în vârstă de 22 de ani, a plecat în seară de 31 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, de la o adresa din sectorul 2 și nu s-a mai întors. Din datele existente tânăra este cunoscută cu plecări voluntare”, se arată în anunțul făcut de poliție.

Ancheta este în plină desfășurare.

Recent, o crimă în Giurgiu a șocat România, fiind subliniată asemănarea izbitoare dintre Simona și portretul robot al tinerei arse, pe rețelele de socializare.

În urmă cu puțin timp, primele rezultate ADN-ul fetei găsite în Giurgiu dezbrăcată și incendiată pe o suprafață de peste 90 % din corp a fost comparat cu ADN-ul Simonei, însă potrivit Antena 3, rezultatul a arătat că acestea nu corespund.

 

Foto: Facebook