Buzău: Cinci persoane, rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Publicat: 24 11. 2013, 10:19
Actualizat: 28 03. 2019, 16:18

Un microbuz care transporta persoane cu handicap care nu se pot deplasa s-a răsturnat, duminică dimineață, pe șoseaua de centură a municipiului Buzău, toate cele patru persoane cu dizabilități aflate în mașină și șoferul fiind răniți în urma accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primele informații furnizate de agent Anca Bratosin de la Poliția Județeană Buzău araă că microbuzul s-a răsturnat în afara șoselei, într-o curbă periculoasă, unde se produc frecvent accidente rutiere.

În microbuz se aflau șoferul și patru persoane cu handicap, aflate în scaun cu rotile, care se îndreptau dinspre Teleorman spre Bacău, unde ar fi trebuit să participe la o întrunire a persoanelor cu dizabilități.

În urma accidentului au fost rănite toate cele patru persoane cu handicap, fiind preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean Buzău. De asemenea, a fost rănit și șoferul microbuzului.

La fața locului au ajuns și două echipaje de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au intervenit pentru scoaterea din mașină a două dintre persoanele rănite, operațiunea fiind extrem de dificilă.

Potrivit sursei citate, cauza exactă a producerii accidentului urmează să fie stabilită după audierea șoferului.

Circulația pe șoseaua de centură a municipiului Buzău se desfășoară cu dificultate în urma accidentului.