Cadavru fără cap aflat în stare avansată de descompunere, DESCOPERIT PE O PLAJĂ dintre Agigea și Eforie

Publicat: 25 07. 2012, 12:58
Actualizat: 05 06. 2018, 16:19

UPDATE: Cadavrul descoperit, miercuri dimineață, pe o plajă aflată între Agigea și Eforie, în dreptul Pescăriei Agigea, a stat în apă mai mult de o lună, iar din cauza gradului foarte avansat de descompunere anchetatorii nu pot spune cu certitudine dacă este vorba despre o femeie sau un bărbat.

Potrivit anchetatorilor, cadavrul a stat în apele mării mai mult de o lună, aflându-se într-o stare avansată de degradare, fără cap și lipsindu-i și o parte din brațul drept.

Ancehatorii spun că, din cauză că a stat atât de mult în apele mării și a fost atacat de pești, nu pot preciza dacă este vorba despre un bărbat sau o femeie, deși inițial se anunțase că este vorba despre cadavrul unui bărbat.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru necropsie, medicii legiști urmând să stabilească atât cauzele morții, dar și când s-a produs decesul. De asemenea, ei vor determina și sexul victimei, iar atunci polițiștii vor putea să încerce identificarea acesteia, căutând în baza de date a persoane dispărute.


Cadavrul unui bărbat, aflat într-o stare avansată de descompunere și căruia îi lipsea capul, a fost descoperit, miercuri dimineață, pe o plajă situată între localitățile Agigea și Eforie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit oamenilor legii, trupul bărbatului, care este dezbrăcat, a fost descoperit de o persoană în zona Pescărie de lângă Agigea.

Anchetatorii aflați la fața locului iau în calcul varianta unei crime, dar și ipoteza ca bărbatul să se fi înecat, iar valurile să-l fi adus la mal.

Corpul bărbatului a fost transportat la morgă pentru necropsie, legiștii urmând să stabilească atât cauzele decesului, dar și când s-a produs acesta.