Cadavrul unui bărbat, găsit într-un râu de lângă Vaslui de către doi copii care se jucau

Publicat: 22 04. 2014, 14:27
Actualizat: 03 02. 2019, 13:15

Potrivit primelor informații oferite de polițiștii vasluieni, trupul bărbatului a fost găsit de către cei doi copii în albia râului Vasluieț, la intrarea în localitatea Moara Domnească, aceștia alertând autoritățile la numărul de urgență 112, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei doi băieți au povestit polițiștilor că, în urmă cu două zile, au observat de la distanță o giacă în locul unde era cadavrul, însă au crezut că sunt doar obiecte de îmbrăcăminte, astfel încât nu i-au dat importanță. Abia peste două zile, când au revenit în zonă și s-au apropiat de locul respectiv, și-au dat seama că, de fapt, este trupul unui bărbat decedat.

„Deocamdată, din primele verificări, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, localnicii susținând că nu ar fi din satul pe raza căruia a fost găsit. Polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări pentru identificarea persoanei și stabilirea cauzelor care au dus la decesul acesteia”, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru necropsie.