Când își reia Teatrul Nottara activitatea

Publicat: 14 12. 2015, 09:45

Teatrul Nottara din București și-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, în urma promulgării de către președintele Klaus Iohannis a legii care prevede interzicerea desfășurării de activități în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora.

„Crăciunul, altfel” este primul spectacol cu vânzare de bilete organizat de Teatrul Nottara după suspendarea activității ca urmare a acestei legii.

Teatrul Nottara a susținut anterior un spectacol la Palatul Cotroceni, pe 5 decembrie, însă pentru acela nu s-au pus în vânzare bilete.

În prezent, instituția se află într-un stadiu avansat de semnare a unui protocol cu ArCuB, în urma căruia sala din strada Batiște, numărul 14, din București să devină sediul său temporar și locul care va adăposti 19 dintre cele 36 de producții ale Teatrului Nottara.

De asemenea, lunar, actorii Teatrului Nottara vor juca în sala de spectacole de la Palatul Cotroceni.

Regizorul spectacolului „Crăciunul, altfel”, Alin Horia Mânzat, promite bucureștenilor că în această incursiune în timp se vor „lepăda de toată grija cea lumească” și vor experimenta o mie și una de emoții într-o singură seară, călătorind în timp, fix în epoca interbelică.

Soliștii Mădălina Constantin, Iordache Basalic și Andrei Lazăr vor reînvia împreună cu pianistul Alexandru Burcă lumea plină de șarm a Marelui și Micului Paris de odinioară.

Anfisa Fugaru, Angela Solcan, Marius Nine, grupul vocal Pnevma li se vor alătura pentru a desăvârși atmosfera de sărbătoare cu colinde românești și internaționale, unele în interpretări inedite, altele chiar în premieră. Iar balerinii All’s Ballet, coordonați de coregrafa Beatrice Șerbănescu, invită spectatorii la dans, pentru a intra cu toții în ritmul bucuriei.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile și online, pe www.eventim.ro și pe www.ove.ro.