Când va fi gata sala polivalentă din București care va găzdui Campionatele Europene de gimnastică – GALERIE FOTO

Publicat: 24 01. 2015, 17:50

„Sper să terminăm, săptămâna viitoare, procedura de selecție, care, din cauza contestațiilor, a ajuns să dureze puțin peste șapte luni. Imediat ce va fi desemnat câștigătorul, ne vom apuca de treabă. Apoi, așa cum v-am obișnuit – vezi exemplul Arenei Naționale, care a necesitat un ritm rapid de lucru, pentru a putea găzdui Finala UEFA Europa League, angajament asumat de România și dus la îndeplinire cu succes de Primăria Municipiului București -, vom intensifica munca în teren și în 2016 vom finaliza sala polivalentă”, a spus Oprescu, citat într-un comunicat remis, sâmbătă, agenției MEDIAFAX.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Potrivit edilului, sala va avea toate dotările necesare pentru desfășurarea unui astfel de campionat în condiții ideale. „De altfel, așa cum s-a discutat cu federațiile de specialitate, acestea vor lua parte la toate deciziile privind set-up-ul sălii și dotările sportive”, a mai spus Sorin Oprescu.

Sala polivalentă ar urma să aibă o capacitate de 12.000 locuri.

România a fost aleasă gazdă a CE din 2017 în detrimentul Danemarcei, care și-a depus candidatura prin Odense. Aceasta va fi a doua oară în istorie când România organizează CE de gimnastică.