Candidații la președinție, „marionete” într-un clip viral. Dezbaterea se lasă cu scântei / „Cumpănașu”: Asistați sociali care sug de la ț..a țării. La muncă cu ei! – VIDEO

Publicat: 09 11. 2019, 17:04

Mai mulți tineri au realizat un pamflet hazliu pe care l-au publicat pe YouTube cu trei zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale. „Candidații” la funcția supremă în stat sunt niște păpuși, bazate pe niște șosete, care participă la o dezbatere publică.

Invitați sunt: „Mircea Diaconu”, „Viorica Dăncilă”, „Klaus Iohannis”, „Dan Barna”, „Theodor Paleologu” și „Alexandru Cumpănașu”.

Clipul „Dezbateri prezidentiale 2019″, publicat pe canalul DIUD, a fost bine primit de utilizatorii de YouTube: 77 au apăsat pe butonul „Îmi place”, iar doar 7 au selectat „Nu îmi place”.

Campania electorală s-a încheiat sâmbătă dimineața la ora 7.00, conform legislației. În realitate, aceasta pare că nu a început încă, fiind lipsită de confruntările televizate dintre candidații principali, menite să ajute alegătorul în luarea deciziei.