Carambol pe un drum județean în Argeș: ambulanța chemată să acorde primul ajutor, IMPLICATĂ ÎN ACCIDENT

Publicat: 26 11. 2014, 09:45

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cinci autovehicule, între care și o autospecială aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, au fost implicate într-un accident în lanț produs pe drumul județean 703 B, în dreptul localității Căteasca.

Primele informații de la fața locului arată că în urma accidentului o persoană a fost rănită, iar cele cinci autovehicule au fost avariate.

Directorul Serviciului de Ambulanță Argeș, Luminița Paul, a declarat corespondentului MEDIAFAX că autospeciala, în care se afla doar echipajul medical, a fost prinsă în accident în timp ce încerca să ajungă la locul în care se aflau celelalte mașini implicate, pentru a acorda primul ajutor rănitului. În cele din urmă, echipajul a ajuns la persoana care avea nevoie de asistență medicală. Luminița Paul a precizat că autosanitara nu este grav avariată și că niciunul dintre membrii echipajului nu a fost rănit.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că accidentul s-a produs în condițiile în care carosabilul în acea zonă este acoperit cu polei.