Carmen Iohannis nu renunță la învățământ. Unde va preda soția președintelui României

Publicat: 01 09. 2015, 17:18

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Județului (ISJ) Sibiu, Livia Crețulescu, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX că soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a decis să predea Limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și în anul școlar 2015 – 2016.

„Doamna Iohannis a cerut în scris să predea în continuare, cu jumătate de normă, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Consiliul de Administrație al unitătii a decis să accepte cererea, iar doamna Iohannis va preda în continuare Limba engleză”, a declarat Livia Crețulescu.

Potrivit acesteia, profesorii unității școlare respective „și-au manifestat bucuria de a o avea pe Carmen Iohannis în continuare în mijlocul colectivului”.

Cel mai probabil, soția președintelui Iohannis va sustine cele opt ore care formează o jumătate de normă în două zile consecutive.

Carmen Iohannis preda de mai mulți ani Limba engleza la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unitate de învățământ la care a fost și ea elevă.