Căruțaș de 16 ani, lovit de un șofer care nu i-a acordat prioritate pe un drum din județul Ialomița

Publicat: 15 09. 2020, 22:17
Actualizat: 19 09. 2020, 15:16

Un căruțaș, în vârstă de 16 ani, a fost lovit în plin de un șofer, care nu i-a acordat prioritate pe un drum de pe raza comunei Movilița, județul Ialomița.

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 31 de ani din Amara, conducea un autoturism pe o stradă din comuna Movilița, nu ar fi acordat prioritate de trecere într-o intersecție unui atelaj hipo condus de un minor de 16 ani din Movilița.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo, care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Atât șoferul cât și conducătorul atelajului au fost testați alcoolscop, rezultatul indicând valori negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Copil de 6 ani, ucis de o căruță pe un drum din județul Dâmbovița. Cum s-a petrecut tragedia

Un băiat de 6 ani a murit, la sfârșitul lunii august, pe un drum din județul Dâmbovița, după ce căruța în care se afla s-a răsturnat peste el, în mers, prinzându-l dedesubt.

Copilul a fost scos imediat de către pompieri de sub atelaj, iar medicii sosiți la fața locului au făcut manevre de resuscitare și a fost chemat inclusiv un elicopter SMURD, dar  băiatul nu a supraviețuit, informează Antena3.

Accident cu 4 morți, în luna martie, după ce o căruță a fost spulberată de un șofer de 18 ani

Un grav accident a avut loc, la mijlocul lunii martie, în județul Vaslui, între o căruță și un autoturism. Impactul a fost atât de puternic, încât patru persoane din atelaj au murit pe loc.

În accident au fost implicate un atelaj, un autoturism și cinci persoane. Dintre cele cinci victime, patru au fost declarate decedate.

Cea de-a cincea victimă, șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de aproximativ 18 ani a fost transportat la spitalul municipal din Bârlad, cu răni ușoare.