Cascadorii spectaculoase, la filmările pentru „Liceenii 2000”

Publicat: 24 08. 2013, 13:06
Actualizat: 24 08. 2013, 13:06

Filmările pentru „Liceenii 2000”, de Cristina Jacob, continuă cu cascadorii impresionante – vineri seară, o mașină a plonjat în apele Mării Negre, întreaga acțiune fiind instrumentată de o echipă de profesioniști, informează reprezentanți ai MediaPro Pictures.Mașina cu un singur pasager a urcat pe un pod cu o viteză de aproximativ 60 de kilometri pe oră și a căzut în apele mării.

Cascadorul Răzvan Puiu, care a condus mașina crede că aceasta a fost cea mai grea sarcină pe care a avut-o pâna acum. „Nu sunt superman, sunt om ca și voi, doar că am pregătirea, materialele necesare, echipa, știu ce să fac cu toate astea. N-a fost simplu – înălțime mare, apa mica, șocul mare la aterizare, dar cu echipamentul, pregătirea și setările necesare, te duci acolo unde trebuie”, a declarat acesta.

Autoturismul avariat în totalitate a fost pregătit aproape o lună pentru această scenă care a durat câteva secunde. Tot pentru această scenă, echipa de producție a filmului a construit special un pod artificial în mare, care să devină rampa de lansare la apă a mașinii.

Filmul „Liceenii 2000”, regizat de Cristina Jacob, („În film la Nașu'”), promite să devină emblematic pentru generația actuală de adolescenți. Pelicula este povestea a trei fete frumoase, care pleacă într-o escapadă la mare chiar înainte de a susține examenul de bacalaureat. Filmările se vor încheia la începutul lunii septembrie, iar în rolurile principale, spectatorii le vor regăsi pe Crina Semciuc, Olimpia Melinte și Flavia Hojda.