CĂTĂLINA PONOR, locul 4 la BÂRNĂ după o decizie a arbitrilor. Reacțiile românilor: „Nu înțeleg… să se acorde două medalii de BRONZ”

Publicat: 07 08. 2012, 18:36
Actualizat: 08 08. 2012, 15:26

CĂTĂLINA PONOR a terminat pe locul 4 în finala la BÂRNĂ de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, după o decizie a arbitrilor.

După afișarea tuturor notelor, CĂTĂLINA PONOR era pe locul 3 și câștigase MEDALIA DE BRONZ, însă ultima atletă intrată în concurs, americanca Alexandra Raisman, a contestat nota primită la dificultatea exercițiului.

Contestația a fost aprobată, Ponor și Raisman au terminat cu aceeași notă (15,066), însă departajarea s-a făcut la execuție, unde americanca a avut câștig de cauză.

Cititorii gândul au comentat pe pagina de Facebook a ziarului situația CĂTĂLINEI PONOR din finala la BÂRNĂ de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA.

Mulți dintre comentatori nu au înțeles criteriile de departajare, iar majoritatea au considerat o mare nedreptate faptul că gimnasta noastră nu a luat bronzul. Totuși au existat și comentatori care au considerat perfect normală situația:

„Nu prea înțeleg cum stă treaba cu dificultatea”

„Păi nu înțeleg… Să se acorde două medalii de bronz”

„A fost dreptul americancei să facă o contestație, ce nedreptate a fost? N-a fost premeditat sau jaf. Românul e român până la capăt”

„Dacă aveam puterea economică a SUA, arbitrii nu ne mai făceau nimic”

„Oare de ce ne mai mirăm?!”

„De ce n-om fi făcut și noi contestație? E o decizie mizerabilă”