CAZ ȘOCANT ÎN GIURGIU. O fetiță de 14 ani, violată și filmată cu telefonul mobil de agresori

Publicat: 26 02. 2013, 13:15
Actualizat: 30 08. 2015, 23:52

O fată de 14 ani a fost violată de trei bărbați în Giurgiu, în comuna Roata. La această oră, agresorii sunt reținuți de poliție, pe numele lor emițându-se ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pentru viol, lipsire de libertate și proxenetism. Potrivit primelor informații, copila a fost agresată sexual și filmată de către cei trei bărbați care au fugit de la locul faptei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Giurgiu, Cristian Șuță, la secția de poliție din comuna Roata de Jos s-a prezentat în cursul zilei de sâmbătă, 5 ianuarie, o minoră de 14 ani din aceeași localitate care a susținut că a fost violată. Potrivit victimei, agresiunea s-ar fi petrecut în seara de 3 ianuarie, când ea s-a dus în vizită la prietenul ei, în vârstă de 17 ani. Acesta i-ar fi propus să întrețină relații sexuale cu mai mulți prieteni de-ai lui.

Pentru că fata ar fi refuzat, trei dintre bărbații prezenți au legat-o, au bătut-o și au violat-o. Mai mult, unul dintre cei prezenți ar fi filmat întreaga scenă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Giurgiu, agresorii – care au vârste cuprinse între 14 și 20 de ani – au fost reținuți și sunt cercetați pentru viol, lipsire de libertate și proxenetism.