Caz unic în istoria omenirii! Ce au găsit medicii în stomacul unui bărbat care se internase pentru că se simțea „balonat”

Publicat: 01 12. 2022, 15:33
Actualizat: 01 12. 2022, 15:34
Sursă Foto - SWNS

Un bărbat din India s-a prezentat la spital pentru că se simțea foarte balonat și avea dureri de stomac. După ce i-au făcut radiografia abdominală, doctorii au rămas șocați. 

Un indian a ajuns la Spitalul Hangal Sri Kumareshwar cu dureri de stomac insuportabile.

Medicii care s-au ocupat de pacientul care se prezentase la spital cu dureri groaznice de stomac, au rămas surprinși atunci când au investigat zona abdominală a bărbatului.

După examinare, doctorii de la Spitalul Hangal Sri Kumareshwar au descoperit în stomacul acestuia peste 1,5 kilograme de monede.

Sursă Foto – SWNS

Pacientul, care suferea de o boală psihică, a înghițit cantitatea enormă de monede în ultimele două-trei luni.

Pacientul, operat de urgență

Dr. Eshwar Kalaburgi a explicat modul în care ceilalți medicii au făcut descoperirea șocantă.

„Suferea de o problemă psihiatrică. A înghițit aceste monede în ultimele două-trei luni. A venit la spital plângându-se de vărsături și disconfort abdominal. Pe baza simptomelor lui, am făcut o radiografie și o endoscopie și am găsit monede în stomac.

Așa că, am decis să-l operam urgent. Stomacul a fost dilatat enorm. O mulțime de monede au fost blocate în diferite locuri ale stomacului”, a declarat medicul Kalaburgi, potrivit Dailystar.com.

Indianul a fost pus pe masa de operații, iar medicii au scos toate monedele cu succes.