Ce a făcut o femeie din Constanța, după ce a găsit 20.000 de lei pe stradă

Publicat: 16 01. 2018, 12:17

Potrivit polițiștilor constănțeni, o femeie în vârstă de 83 de ani, din Constanța, a sesizat, la finele săptămânii trecute, Secția 1 Poliție, povestind că, în timp ce mergea pe strada Bucovinei din municipiu, ar fi pierdut aproximativ 20.000 de lei.

Oamenii legii au început cercetările în zona indicată, analizând în principal mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere video situate în proximitatea locației.

Două zile mai târziu, duminică, la sediul Secției 1 Poliție a venit o constănțeancă în vârstă de 53 de ani, care a declarat că a găsit pe trotuar, pe strada Bucovinei, două plicuri de hârtie, ce conțineau, în total, 20.400 de lei.

În urma audierii celor două femei și a confruntării cu imaginele video, polițiștii au stabilit că suma de bani aparține octogenarei.

„Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, prin reprezentanții Poliției municipiului Constanța, urmează să-i înmâneze persoanei care a găsit suma de bani o diplomă de excelență, pentru recunoașterea și aprecierea simțului civic de care aceasta a dat dovadă”, au declarat, marți, reprezentanții IPJ Constanța.