Ce a făcut și CU CINE S-A ÎNTÂLNIT fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu între cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale. FOTO

Publicat: 30 11. 2014, 10:40

Fostul candidat la alegerile prezidențiale, Teodor Meleșcanu, s-a întâlnit imediat după numirea sa ca ministru de Externe cu Maestrul Guru Karma Acharya, unul dintre cei mai cunoscuți promotori ai budismului tibetan care vine de 10 ani în România.

„Maestrul Karma Tanpai Gyaltshen a fost profund mișcat pe parcursul întâlnirilor particulare și oficiale cu Onorabilul Ministru de modestia sa spirituală și demnitatea sa profund iubitoare. La cererea soției pline de iubire și spiritualitate a Excelenței Sale, dna Meleșcanu, Master s-a rugat profund pentru pacea, unitatea și succesul atât ale poporului, cât și ale țării, ale României – și pentru longevitatea Excelenței Sale, dl. Teodor Meleșcanu”, scrie pe site-ul maestrului tibetan, unde au fost postate și imagini.

Foto: www.omahhum.com

Cei doi au discutat despre importanța păcii, unității, prosperității și fericirii tuturor oamenilor „la care se poate ajunge numai prin învățături spirituale și practica inimii iubitoare universale și a cunoașterii spirituale divine”, principii de bază ale budismului.

Gândul va prezenta în curând un material despre budismul din România.

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc la biroul electoral al lui Teodor Meleșcanu, fiind urmată de o masă la care a participat și soția acestuia.

Foto: www.omahhum.com