Ce a făcut un polițist angajat de câteva luni, când a găsit un portofel plin cu bani

Publicat: 11 08. 2017, 16:37

Potrivit Poliției Buzău, un polițist din cadrul Poliției municipiului Buzău a mers, joi seară, cu familia, într-un centru comercial din municipiu.

După ce a ieșit din mașină, în parcarea subterană a complexului, polițistul a găsit într-un cărucior pentru cumpărături un portmoneu în care se aflau mai multe documente, carduri bancare, dar și 2.500 de lei, potrivit IJP Buzău.

Polițistul și-a anunțat colegii care erau de serviciu și le-a predat acestora portofelul, în vederea identificării și predării către proprietar.

„Din verificări a reieșit că este vorba de un buzoian în vârstă de 52 de ani, care-și uitase bunul după ce transportase cumpărăturile la autoturism și care, între timp, s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Buzău, în vederea sesizării situației”, arată Poliția Buzău.

Polițistul care a găsit portofelul are 36 de ani și lucrează la Poliția Municipiului Buzău – Biroul Ordine Publică, fiind încadrat la începutul acestui an, în urma concursului de recrutare a personalului din sursă externă.