Ce mai face Lavinia Șandru, fosta jurnalistă de la Realitatea TV: A părăsit scena politică televizată pentru a se concentra pe… – FOTO

Publicat: 07 11. 2019, 13:33

Fosta jurnalistă de la Realitatea TV a părăsit postul de televiziune în urmă cu câțiva ani iar ulterior și scena politică.

Însă anul acesta, când a împlinit 44 de ani, Lavinia și-a îndreptat atenția spre un alt proiect

Fosta colegă a lui Cozmin Gușă prezintă o emisiune live pe Facebook în cadrul căreia dezbate diverse teme actuale, în prezent, cu accent pe cele care țin de viața politică din România.

Astfel, zilele acestea, subiectul principal al emisiunilor jurnalistei este reprezentat de alegerile prezidențiale.

Lavinia Șandra își desfășoară activitatea mai mult în mediul online prin intermediul proiectului „Șocala de Televiziune”, pe care îl și coordonează.

„Ne vedem aici și pe Școala de Televiziune, la a doua ediție «România în mișcare» cu Pavel Popescu, deputat PNL, susținător al președintelui Klaus Iohannis. Și o ținem tot așa toată săptămâna, cu candidați sau susținători ai celor mai reprezentativi candidați”, a anunțat jurnalista pe Facebook în data de 5 noiembrie 2019.

Marcela Lavinia Șandru este o politiciană și jurnalistă română. A fost aleasă deputat pe listele PNL – PD în legislatura 2004 – 2008 în județul Mureș, ulterior, din februarie 2005 a fost deputat independent și a devenit membră a Partidului Inițiativa Națională, al cărui președinte a fost din 2009 și până la fuziunea acestuia cu UNPR. 

Jurnalista a primit în 2012 titlul de „Femeia Anului 2012″ la Gala Femeilor de Succes organizată în România.