Ce șanse are Gigi Becali să fie salvat de Traian Băsescu. Ce a răspuns președintele României când l-au întrebat ziariștii despre grațierea lui Becali

Publicat: 25 05. 2013, 11:08
Actualizat: 04 09. 2019, 14:27

Președintele Traian Băsescu i-a întrebat pe jurnaliști, vineri, înaintea primirii la Cotroceni a secretarului general NATO, Anders Fogh Rasmussen, cu ce se ocupă, adăugând: „Rahova, Jilava, nimic?”, iar întrebat dacă ia în considerare grațierea lui Gigi Becali, a răspuns: „Lasă!”.

Șeful statului s-a adresat, râzând, jurnaliștilor, cu câteva secunde înainte de momentul sosirii la Palatul Cotroceni a secretarului general NATO: „Ce faceți, măi copii? Cu ce vă ocupați azi? Rahova, Jilava, nimic?”.

El a fost întrebat apoi dacă ia în considerare cererea de grațiere a lui Gigi Becali, însă președintele a răspuns „Lasă!” și a făcut un semn cu mâna, indicând că nu vrea să răspundă.

Rasmussen face, vineri, o vizită oficială la București, unde se întâlnește cu președintele Băsescu, premierul Ponta și miniștrii Apărării și Externelor.

El va primi, de asemenea, titul de Doctor Honoris Causa al Universității București.

George Becali se află în penitenciar după ce a fost condamnat definitiv, luni, de instanța supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Chiar dacă primește o grațiere pentru această pedeapsă Gigi becali ar putea avea noi probleme cu justiția. El așteaptă luni un verdict într-un alt dosar, denumit de presă „Valiza”. Puteți afla AICI ce se întâmplă dacă este condamnat.