Cea de-a doua zi a festivalului Summer Well, ANULATĂ din cauza ploii

Publicat: 12 08. 2012, 16:41
Actualizat: 22 08. 2013, 11:58

 Cea de-a doua zi a festivalului Summer Well, programat sâmbătă și duminică pe domeniul Știrbey de la Buftea, a fost anulată din cauza ploii abundente care a făcut ca terenul din jurul scenei să devină nesigur, spun organizatorii într-o postare pe pagina de Facebook a festivalului.
„Ploaia abundentă din ultimele zile și mai ales de noaptea trecută a făcut ca terenul din jurul scenei să devină nesigur. Din motive legate de siguranță, a doua zi a festivalului se anulează. Vom reveni cu detalii”, se spune în mesajul organizatorilor de pe pagina de Facebook a Summer Well.
Cei care au achiziționat abonamente pentru cele două zile de festival, nefiind puse în vânzare și bilete pentru o zi, își vor putea recupera 50% din valoarea acestora la magazinele de unde le-au cumpărat, începând de miercuri, 15 august, de la ora 12.00, mai precizează organizatorii. Cei care și-au cumpărat biletele online sunt rugați să trimită un e-mail pe adresele contact@eventim.ro sau contact@easytickets.ro, în funcție de rețeaua din care biletele au fost cumpărate.
Abonamentele pentru accesul la festival s-au vândut la prețul de 129 de lei.
Duminică, erau programate concertele trupelor Zulu Winter, The Big Pink, Glasvegas, The Vaccines și The Stone Roses.
Summer Well, care a debutat anul trecut pe domeniul Știrbey de la Buftea, a revenit cu o nouă ediție vara aceasta, programată sâmbătă și duminică, în același spațiu – un parc de peste 25 de hectare, cu lac. În prima zi a festivalului au urcat pe scenă Citizens!, Wolf Gang, The Asteroids Galaxy Tour, Patrick Wolf și Hurts.