„CEAUȘESCU” a inventat o nouă siglă pentru PSD, pe care a montat-o la sediul din Capitală al partidului – VIDEO

Publicat: 08 04. 2019, 10:25

Pe vasul de toaletă, care conținea și un sul de hârtie igienică, era inscripționat un mesaj obscen la adresa formațiunii conduse de Liviu Dragnea, potrivit imaginilor filmate de protestatar.

El nu este la prima acțiune de acest fel. Pe 1 aprilie, când Ion Iliescu a fost internat în spital din cauza unei afecțiunii cardiace, protestatarul Marian Moroșanu a fost la spitalul unde era fostul președinte, încercând să-i aducă acestuia o pereche de cătușe. Manifestantul a făcut atunci un live pe Facebook din curtea Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu București.

Un alt incident a fost la începutul lunii februarie, când „Ceaușescu” l-a huiduit pe Liviu Dragnea, după ce a ieșit din sediul AMR unde a discutat cu primarii despre bugetul pe 2019. Acesta i-a strigat lui Dragnwa „la pușcărie!”. În replică liderul PSD a răspuns: „La pușcărie să mergi tu, securilă”.

Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu” este unul dintre cei mai activi membri ai mișcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Capitală împotriva partidului de guvernământ. El susține că este victimă a Revoluției din 1989 și spune că a fost împușcat în picior, în timp ce protesta în Piața Universității din București.

foto: Facebook