Cei doi bărbați care l-au amenințat pe Ilie Dumitrescu, eliberați de instanță

Publicat: 15 02. 2012, 11:56
Actualizat: 24 02. 2012, 21:38
Judecătoria sectorului 3 a respins, miercuri seara, propunerea de arestare preventivă a celor doi bărbați acuzați că l-ar fi amenințat pe fostul fotbalist Ilie Dumitrescu în magazinul acestuia.

Judecătoria sectorului 3 a respins, miercuri seara, propunerea de arestare preventivă a celor doi bărbați acuzați că l-ar fi amenințat pe fostul fotbalist Ilie Dumitrescu în magazinul acestuia. Instanța a apreciat că nu se impune arestarea celor doi, astfel că a respins cererea Parchetului privind arestarea acestora, care l-ar fi amenințat pe fostul fotbalist, alături de un jandarm.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 3 au cerut, miercuri, instanței emiterea unor mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele lui Onu Laurențiu Constantin și Marius Stoica, acuzați de ultraj contra bunelor moravuri și șantaj în cazul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu. Jandarmul implicat în acest caz nu a fost prezentat instanței.

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu a fost amenințat, luni după-amiază, de trei bărbați înarmați care au intrat în galeria sa de artă, din centrul Capitalei, polițiști de la Secția 10 reușind să îl prindă la scurt timp pe unul dintre aceștia.