Cei doi suspecți reținuți în cazul paznicilor găsiți MORȚI în sediul unei firme din Capitală, AUDIAȚI din nou de procurori. „Nu ȘTIU, nu CUNOSC”

Publicat: 17 07. 2018, 15:37
Actualizat: 27 03. 2019, 05:53

This browser does not support the video element.

Întrebat de către jurnaliști dacă are vreo legătură cu crima, unul dintre suspecți a spus, înainte să intre în sediul unității de parchet: „Nu știu, nu cunosc”. Audierea are loc după finalizarea autopsiei paznicilor.

Doi bărbați au fost reținuți în dosarul deschis după ce doi paznici au fost găsiți morți, luni dimineață, într-o firmă de pe Bulevardul Timișoara din Capitală.

„În această dimineață (luni, n.r.), în jurul orei 09.45, pe bulevardul Timișoara au fost găsiți doi bărbați decedați. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Omoruri împreună cu procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Cei doi bărbați decedați au fost identificați, unul fiind în vârstă de 52 de ani, iar celălalt în vârstă de 65 de ani. În această cauză cercetările sunt desfașurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri”, informează reprezentanții Poliției Capitalei.