„Cel mai PROST polițist din România!” Oamenii legii, UMILIȚI în direct de doi bărbați: Să mai mergi LA ȘCOALĂ, domnule Eugen!

Publicat: 25 02. 2019, 17:48

Scena jenantă pentru Poliția română s-a petrecut vineri, în localitatea timișeană Recaș, scrie aradon.ro. Polițiștii se aflau într-o acțiune de verificare a șoferilor și au oprit un Mercedes în care se aflau doi bărbați.

Șoferul le-a prezentat actele, dar în locul permisului avea o dovadă înlocuitoare. Unul dintre oamenii legii a luat documentele, pentru a verifica valabilitatea lor și dacă sunt originale.

Dovada șoferului era valabilă, iar polițiștii l-au amendat pe șofer doar pentru nepurtarea centurii de siguranță. Nemulțumiți, indivizii din mașină i-au filmat pe polițiști și au transmis imaginile în direct pe Facebook.

Când au început transmisia LIVE, cei doi bărbați au ieșit din mașină și au început să-i jignească pe oamenii legii.

Printre injurii, polițiștii au fost numiți „anaflabeți„, iar unul dintre ei a fost catalogat drept „cel mai prost polițist din România”.

Iată câteva din jignirile celor din mașină la adresa polițiștilor:

„Hai, zâmbește, te rog frumos. Vă dați seama, nu știe să citească o dovadă și el e polițist? Mai stăm pe live puțin, ca să vă dovedim că dovada e valabilă, pe care domnul polițist Eugen nu știa să o citească. Vedetele din Recaș!”

„De patru ori s-a uitat până acum pe dovadă! Oare e bună, oare e falsă, oare e trasă la xerox? Cel mai prost polițist din România, Eugen. Poliția Recaș, frate, ia poftim! Mai să scoată pistolul să ne împuște”

„Să mai mergi la școală, să mai înveți, domnul Eugen. Bine, frumosule!”

Incidentul s-ar fi petrecut sâmbătă, 23 februarie 2019.

foto: Facebook / Elisei Radu