Cheloo, acord de recunoaștere a vinovăției în dosarul în care e cercetat pentru trafic de droguri

Publicat: 03 05. 2017, 14:33

Surse judiciare au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că solistul trupei Paraziții, Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, prin care admite că a consumat droguri, fiind vorba de cannabis, cu prietenii, dar că nu a și comercializat aceste substanțe.

Practic, susțin sursele judiciare, a avut loc o negociere la care au participat solistul trupei Paraziții însoțit de avocat și procurori, iar în urma acestei negocieri a fost încheiat acordul de recunoaștere a vinovăției iar Cheloo l-a semnat.

Actul a fost trimis Tribunalului Prahova, magistrații acestei instanțe având acum rolul de a admite sau de a respinge acest accord, termenul fiind stabilit pentru data de 17 mai.

Aceleași surse au mai arătat că procurorii au propus o pedeapsă de 2 ani cu închisoare cu suspendare pentru Cătălin Ștefan Ion.

În luna martie a anului trecut, Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a fost ridicat de mascați și dus la audieri la DIICOT Ploiești într-un dosar de trafic de droguri. În dosar au fost audiate circa 90 de persoane.