CHELSEA – STEAUA LIVE EUROPA LEAGUE 2012-2013. Mihai Stoica, criză de nervi înainte de CHELSEA – STEAUA: „Am multe înjurături pregătite”. Ce au pățit steliștii înaintea meciului

Publicat: 14 03. 2013, 17:25
Actualizat: 29 07. 2014, 23:37

CHELSEA – STEAUA, LIVE în optimile UEFA EUROPA LEAGUE 2012-2013 de la ora 22.05, este meciul care o poate duce pe STEAUA în sferturile competiției. În tur, la București, STEAUA a câștigat cu 1-0 meciul cu CHELSEA, de pe Național Arena, prin golul din penalty al lui Raul Rusescu.

Înainte de CHELSEA – STEAUA, jucătorii lui Laurențiu Reghecampf au petrecut o noapte agitată la Londra. La hotelul unde este cazată STEAUA a fost declanșată alarma de incendiu, la ora 2 dimineața, iar jucătorii și stafful Stelei au fost evacuați și au fost puși să stea în frig.

Nu este clar dacă incendiul a fost unul real sau a fost doar un tertip al englezilor înainte de CHELSEA – STEAUA, pentru a-i enerva pe jucătorii de la STEAUA, înainte de returul din optimile UEFA EUROPA LEAGUE 2012-2013.

 

Mesajul postat de Mihai Stoica pe Facebook, înainte de CHELSEA STEAUA

„2 dimineața. Alarmă de incendiu la hotelul Hilton Kensington. Ei zic că e un incendiu pe bune, eu zic ‘Ei, rahat’?!”, a fost mesajul postat pe Facebook de managerul Stelei, Mihai Stoica, în noaptea dinaintea meciului CHELSEA – STEAUA.

„Primul fotbalist care a ieșit pe scara de incendiu a fost Raul Rusescu… o fi de bine?”, a mai scris managerul de la STEAUA, după care a revenit cu un alt mesaj: „Cam ciudat, au zis că e foc la subsol, au venit pompierii, ne-au ținut afară… N-am văzut nici foc, nici fum, nici pompierii acționând. Am multe înjurături pregătite, problema e că nu știu cui să le adresez”.

Postarea pusă pe Facebook de managerul de la STEAUA, Mihai Stoica, înainte de CHELSEA – STEAUA, a strâns 300 de Like-uri și aproape 100 de comentarii, majoritatea suporterilor fiind de părere că incendiul a fost o invenție, pentru ca CHELSEA să aibă un ascendent moral față de STEAUA, înaintea meciului din optimile UEFA EUROPA LEAGUE 2012-2013.

CHELSEA – STEAUA, returul optimilor UEFA EUROPA LEAGUE 2012-2013, e meciul în care STEAUA trebuie să câștige, să facă egal sau să piardă la un gol diferență, cu gol marcat, pentru a ajunge în sferturi.

Iată mai jos echipele probabile la CHELSEA – STEAUA, care va fi LIVE joi la 22:05:

STEAUA: Tătărușanu – Râpă, Chiricheș, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Chipciu, Tănase – Rusescu

CHELSEA: Cech – Ivanovic, Terry, Luiz, Bertrand – Obi Mikel, Lampard, Mata, Oscar, Hazard – Torres.

Dacă trece de CHELSEA, STEAUA își va afla vineri adversarul din sferturile EUROPA LEAGUE 20122013, la TRAGEREA LA SORȚI care va avea loc la Nyon.