Chiar și după victoria contra lui Genie Bouchard, Ilie Năstase tot „nu știe” cine e Andreea Mitu: „N-am văzut meciul. Pe Andreea Mitu n-o cunosc, poate e o jucătoare bună”

Publicat: 21 04. 2015, 09:35

This browser does not support the video element.

Ilie Năstase a spus că nu poate să-și dea cu părerea despre meciul de duminică pentru că nu l-a văzut. Cât despre Andreea Mitu, Ilie Năstase a spus că nu a văzut-o jucând niciodată și din această cauză nu o cunoaște.

„Nu mi s-a părut că nu l-am văzut. Mi s-a părut doar rezultatul foarte bun. E un lucru foarte bun că a intrat în locul lui Halep și a făcut un rezultat extraordinar de bun”, a spus Ilie Năstase. După ce reporterul gândul i-a spus că Andreea Mitu nu a intrat în locul lui Simonei Halep, ci în locul Irinei Begu Năstase a spus: „Dacă nu era Begu era Halep, tot pe acolo”.

Întrebat dacă o cunoaște pe Andreea Mitu, Ilie Năstase a spus că nu. „N-am văzut-o, nu o cunosc, îmi pare rău să spun, poate ea e o jucătoare foarte bună, dar dacă n-o cunosc? Și nu cunosc mulți dintre jucători. Și la multe meciuri nu mă uit la ele”, a spus Ilie Năstase.

„Nu cunosc copilul ăsta dacă a jucat, nu am văzut-o când a jucat meci sau campionat sau ce-o fi fost el. Atâta am spus. Și toată lumea a interpretat că am zis eu că e nimeni. Eu atât am spus”, a precizat Ilie Năstase, referindu-se la o declarație mai veche a sa în care a spus că nu știe cine este Andreea Mitu.