Chioșcuri de flori construite pe mandatul de primar al Olguței Vasilescu, NERECEPȚIONATE nici după 3 ani. Ce ACUZĂ comercianții

Publicat: 28 03. 2019, 19:35

În Craiova, fostul primar Lia Olguța Vasilescu a cerut, în 2016, ca toate chioșcurile să fie în aceeași nuanță și acest regulament a fost impus inclusiv florăriilor din preajma spitalelor.

Atunci, comercianții de flori din zona Spitalului de Neurospihiatrie din Craiova, de pe bulevardul Calea București, au reușit să se conformeze și au construit pe banii lor chioșcurile, dar acestea nu sunt recepționate nici în prezent. Problema a fost semnalată, joi, de un consilier local și actualei conduceri a Primăriei Craiova.

„Avem o problemă privitor la chioșcurile unde se vând flori, pe Calea București, în zona Spitalului de Neuropsihiatrie. Acolo, spun dumnealor, această problemă are o vechime de doi-trei ani. Chioșcurile au fost construite în anul 2016 și oamenii nu au primit nici până azi procesele verbale de recepție a acestor chioșcuri. Sau o parte a primit și o altă parte nu a primit”, a spus Marinel Florescu, consilier PNL.

Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan a spus că de vină pentru această situație sunt comercianții, care nu aduc toate documentele necesare.

„Noi, ca direcție de urbanism i-am asigurat că stăm la dispoziția dumnealor, le-am acordat asistență tehnică, dar nu putem să încălcăm legea. De două luni îi rog să mai aducă o hârtie la primărie”, a spus viceprimarul Stelian Bărăgan.

În zona spitalului de Neuropsihitarie Craiova sunt aproximativ zece comercianți care au ridicat chioșcuri ce nu sunt recepționate.