Cinci persoane rănite într-un accident din Vrancea. Mașina Poliției a ajuns în șanț înainte de intervenție

Publicat: 30 07. 2017, 11:40
Actualizat: 26 03. 2019, 03:16

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Vrancea, Bogdan Toader, două mașini s-au ciocnit frontal după ce un șofer de 36 de ani a intrat pe contrasens, cel mai probabil din cauză că a adormit.

„A fost o coliziune a avut loc pe DN 23, la Mândrești. Au rezultat patru persoane rănite ușor și una grav. De vină este șoferul unei mașini, a pătruns pe contrasens și a provocat o coliziune frontală. Probabil, a adormit la volan, alcoolemia a fost zero la ambii șoferi. O femeie de 21 ani, conducătoarea nevinovată, a suferit cea mai gravă lovitură, a fost nevoie de descarcerare pentru a scoate victima din mașină”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Toader.

Toader a mai spus că un alt accident s-a petrecut în zonă, după ce un polițist care se deplasa la locul coliziunii a pierdut controlul mașinii și a intrat în șanț. Mașina de Poliție a fost avariată, dar polițistul a scăpat cu răni ușoare.

„Colegul a pierdut controlul volanului autospecialei și a ieșit de pe carosabil. El este rănit ușor, dar nu a fost internat. Polițistul era în misiune, se deplasa la accidentul de la Mândrești”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea Bogdan Toader.

Cercetările în acest caz continuă.